Uitvaart 't Gooi

Hulp nodig bij het verzorgen van een uitvaart in 't Gooi? Hiernumaals Afscheidszorg regelt graag samen met jou een unieke en authentieke uitvaart voor jouw geliefde in het Gooi. Wij geloven in een liefdevol afscheid die aansluit op het leven van de overledene, een weerspiegeling hoe jouw geliefde in het leven heeft gestaan.

Anneke Jansen en Tamara Donkervoort van Hiernumaals afscheidszorg in Eemnes

Krijg op deze site een indruk van hoe wij, Tamara en Anneke je kunnen helpen bij het laatste afscheid. Bel gerust. 

Uitvaartverzorging in 't Gooi

We krijgen er verwacht of onverwachts allemaal mee te maken, afscheid nemen van een persoon die je lief is. We helpen je graag. Wat te doen bij overlijden?

Crematie of begrafenis in 't Gooi

Wij helpen je graag verder bij een crematie of begrafenis in 't Gooi. We bespreken de mogelijkheden en keuzes die er zijn om een uitvaart in 't Gooi te verzorgen die perfect past bij de overledene en nabestaanden. 

Unieke uitvaartlocaties in 't Gooi

Natuurlijk kun je een afscheid regelen in een aula van een crematorium, maar je kunt ook een locatie kiezen die past bij de overledene. Bijvoorbeeld een strandtent, een molen, in je eigen achtertuin, een theater of een restaurant waar je geliefde vaak kwam. Denk ook bijvoorbeeld aan de aankleding van de locatie, die past bij de overleden. Er is hierin veel mogelijk.

Er zijn veel mogelijkheden voor een mooi afscheid in het Gooi. We vertellen je er graag meer over!

Wij zijn gevestigd in Soest en Baarn maar ook actief in de omgeving van AmersfoortEemnes, HooglandHuizen, Blaricum, Laren, Bilthoven, De Bilt, Soesterberg, Den Dolder, Bosch en Duin, Lage Vuursche, EembruggeZeist en Hilversum