Uitvaart Bilthoven

Hiernumaals Afscheidszorg regelt graag samen met jou een unieke en authentieke uitvaart voor jouw geliefde in Bilthoven. Wij geloven in een liefdevol afscheid die aansluit op het leven van de overledene, een weerspiegeling hoe jouw geliefde in het leven heeft gestaan.

Anneke Jansen en Tamara Donkervoort van Hiernumaals afscheidszorg in Soest

Krijg op deze site een indruk van hoe wij, Tamara en Anneke je kunnen helpen bij het laatste afscheid. Bel gerust.

Een frisse blik op afscheid in Bilthoven

Tijdens een afscheid op maat kan werkelijk alles, niets moet. Er mag en kan bij het laatste afscheid veel meer dan je denkt. Zo mag je altijd je eigen afscheidsbegeleider kiezen, ook als je elders verzekerd bent. En weet je dat een afscheid ook bij jou in de tuin mag plaatsvinden en dat je niet vervoerd hoeft te worden in een rouwauto? Wij durven buiten de gebaande paden te gaan en inspireren je graag bij alle mogelijkheden.

Wij geloven in een authentiek afscheid: ieder mens staat immers anders in het leven en verschilt daardoor in doen en laten. Onze karakters, emoties, ambities, levenservaringen, passies en wensen zijn uniek. Daarbij past voor iedereen een ander afscheid, kloppend bij het leven dat geleefd is.

Unieke uitvaartlocaties in Bilthoven

We helpen je graag met het zoeken naar een unieke locatie in de omgeving van Bilthoven. Er is veel mogelijk, bel ons gerust!

Wij zijn gevestigd in Soest en Baarn maar ook actief in de omgeving van AmersfoortHooglandEemnes, Huizen, Blaricum, Laren, De Bilt, Soesterberg, Den Dolder, Bosch en Duin, Lage Vuursche, EembruggeZeist en Hilversum