Locaties

We hebben allemaal wel een plek waar we graag zijn of die een speciale betekenis heeft. Als het gaat om het kiezen van een locatie voor het afscheid dan is er heel veel mogelijk, meer dan je misschien denkt. Belangrijk is dat de plek het leven van je geliefde symboliseert.

Een aula van een crematorium mag natuurlijk, maar er zijn waarschijnlijk plaatsen die het afscheid nog veel persoonlijker maken. Denk aan een afscheidsceremonie in je eigen tuin, op een boot, in een atelier, op het strand of in het bos, in je favoriete kroeg op de hoek, in jouw lievelingsrestaurant, in het clubhuis van de sportvereniging of misschien juist in de spotslights van een theater. Wil je een klein intiem afscheid of juist in aanwezigheid van veel mensen? Als je heel even de tijd neemt om over een passende locatie na te denken, komen vaak betekenisvolle mooie plekken bovendrijven. Wij helpen graag om juist op die plek een bijzonder en persoonlijk afscheid vorm te geven. Ook denken wij graag mee over de aankleding van de locatie, zodat het geheel echt de sfeer ademt van jouw dierbare.

Unieke uitvaartlocaties in Baarn

» Theater de Speeldoos Baarn: zet jouw geliefde in de spotlights in de grote theaterzaal of in het sfeervolle theatercafé met een klein podium. 

uitvaart in de speeldoos in de spotlights in Baarn Een uitvaart in het theater de Speeldoos in Baarn geregeld door Hiernumaals

» De Schaapskooi in Baarn ligt op het landgoed van Drakenburg, een mooie plek in de natuur in de bossen van Baarn. Op het terrein ligt ook 'Het Boshuisje' een 24-uurs opbaarlocatie.

Afscheid in de Schaapskooi in Baarn bij landgoed Drakenburg Afscheid in de Schaapskooi Baarn: de binnenkant

» Het witte kerkje in Baarn: een prachtig historisch kerkje van Vrijzinnig Baarn. De akoestiek is zeer geschikt voor live muziek bij een afscheid. De locatie is zeer sfeervol. De kerk heeft een half ingebouwde toren. Het kerkje staat in een woonwijk vlakbij het centrum van Baarn.

Witte kerkje in Baarn voor een mooi afscheid Het witte kerkje in Baarn ziet er binnen zo uit, voor een uitvaart is dit super mooi

» Kasteel Groeneveld is een monument van Staatsbosbeheer. Een prachtige plek voor een uitvaart in stijl, voor kleine of grote gezelschappen. 

Kasteel Groeneveld voor een uitvaart in Baarn is een mooie locatie Kasteel Groeneveld in Baarn is mooi voor een afscheid, hier zie je een zaal.

» Kasteel de Hooge Vuursche een prachtige locatie in de bossen van Baarn en Hilversum met uitzicht over de kasteeltuin en vijver met fontein.

uitvaart in kasteel de Hooge Vuursche in Baarn Kasteel de Hooge Vuursche voor een mooie uitvaart heeft mooie zalen

» Restaurant Vuur: in de Baarnse bossen staat een authentieke boerderij waar je een intieme uitvaart kunt regelen. Ook in het Koetshuis is een afscheid mogelijk.

Een uitvaart in Restaurant Vuur te Baarn Bij restaurant Vuur zit een Koetshuis waar je een intiem afscheid kunt houden

» Maar het kan ook in jouw eigen tuin, in het bos, in de kroeg, sportclub of in jouw lievelings restaurant. We helpen je graag met het zoeken naar een unieke locatie in de omgeving van Baarn. Er is nog veel meer mogelijk, bel ons gerust!

Unieke uitvaartlocaties in Soest

Wij werken graag samen met diverse ondernemers in Soest. We hebben goede contacten met verschillende cateraars, bloemisten en restaurants. Voor een crematie of begrafenis zijn er ook bijzondere locaties in Soest waar een liefdevol afscheid gehouden kan worden. Hieronder vind je een paar mogelijkheden in Soest. Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden in de plaatsen rondom Soest.

❥ Een afscheidslocatie buiten in de natuur of onder een tent, zoals bij Cabrio  openluchttheater in Soest.

een uitvaart in openluchttheater Cabrio in Soest door Hiernumaals

❥ De Leilinden is een prachtig informele locatie in een landelijke en sfeervolle omgeving. Het is rustig gelegen in de polder van Soest, op de grens van Amersfoort.

Een uitvaart bij de Leilinden in Soest is ook mogelijk door Hiernumaals De Leilinden in Soest is een mooie locatie voor een uitvaart

❥ De Molenaarskamer  in de Korenmolen de Windhond is een bijzondere locatie vlakbij de begraafplaats Veldweg in Soest.

De Molen in Soest voor een uitvaart

Buurthuis de Willemien / Rank in Soest heeft een prachtige ruimte met geweldige akoestiek.

De Willemien in Soest is een mooie locatie voor een uitvaart De Willemien is een mooie locatie voor een uitvaart in Soest

Stayokay in Soest is een design hostel en ligt op een ruim bosrijk terrein nabij de Soesterduinen.

Stayokay in Soest is in zijn geheel af te huren voor een uitvaart Stayokay in Soest voor een informeel afscheid in Soest

Boerderij het Gagelgat is een prachtig monumentaal museumboerderij en een onderdeel van Stichting De Paardenkamp, het rusthuis voor oude paarden.

Boerderij het Gagelgat in Soest voor een uitvaart Een uitvaart in boerderij Gagelgat in Soest is ook mogelijk

Theehuis Het Oude Paard in Soest: een prachtige gerenoveerde boerderij.

De tuin van het Theehuis de oude paard is ook prachtig voor een mooi afscheid

DLC Cafe in Soest is gevestigd in het rijksmonument van station Soestdijk, wat vroeger de Koninklijke wachtkamer was van Koningin Emma.

DLC Stationnetje in Soestdijk is perfect voor een uitvaart Vier het leven in DLC Cafe voor een mooie uitvaart in Soest

Unieke uitvaartlocaties in Eemnes

Dikke Torentje in Eemnes: ✧ Het Dikke Torentje is een magisch mooie plek voor een uniek afscheid.  ✧ Het heeft een idyllische uitstraling en een prachtig uitzicht op de polder van Eemnes: het is niet voor niks een Rijksmonument.

Het Dikke Torentje in Eemnes voor een sfeervol afscheid / uitvaart

Theetuin / Brave Hendrik in Eemnes: ❉ Een onvergetelijk afscheid met jouw persoonlijke wensen kun je regelen in de Theetuin Eemnes. Er is een prachtige sfeervolle ingerichte kas met licht, geluid, en presentatiemiddelen, een podium en stoelen in theateropstelling. ❉ De Theetuin Eemnes | Brave hendrik kun je afhuren voor een bijzonder afscheid, maar je kunt ook na het afscheid hier heel fijn samenkomen rond de openhaard. ❉ We vertellen je er graag meer over!

Afscheid in de Theetuin in Eemnes

Begraafplaatsen in Baarn

✧ Nieuwe Algemene Begraafplaats in Baarn: de aula van deze nieuwe algemene begraafplaats is onlangs prachtig gerenoveerd van binnen en van buiten! 

Nieuwe Algemene begraafplaats voor begraven in Baarn NA begraafplaats in Baarn voor een begrafenis

✧ De Oude Algemene Begraafplaats in Baarn: dit is een voormalige begraafplaats en sinds 2007 een gemeentelijk monument. De ingang is bij de Berkenweg. 

oude begraafplaats in Baarn is niet meer in gebruik voor een uitvaart Grafsteen oude begraafplaats in Baarn

✧ Het Rooms-Katholieke Kerkhof van de H.Nicolaas parochie in de Kerkstraat in Baarn: deze begraafplaats in ongeveer in 1829 aangelegd, toen het begraven in kerken werd verboden.

Roomskatholieke begraafplaats in Baarn voor een uitvaart

Opbaarlocaties in Baarn

Er zijn diverse mogelijkheden voor het opbaren in Baarn. Graag helpen we je bij deze keuze. Er is veel mogelijk. Hieronder volgen een aantal opties in Baarn. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden in de plaatsen rondom Baarn.

✯ Opbaring thuis, in een schuurtje, in de woonkamer of aparte kamer. Je kunt in alle rust en vrijheid afscheid nemen. Wij helpen je graag met de inrichting. Zelfs als je geen tuinhuisje hebt kunnen wij dit voor jou regelen via Opbaarhuisjes. 

opbaring in tuinhuisje in Baarn opbaarhuisjes worden in de tuin opgebouwd

✯ Het Boshuisje in Baarn: een prachtige plek voor een opbaring in Baarn midden in de natuur. Wat een mooie omgeving, uitkijk op de vijver waar je soms hertjes spot. Met alle schoonheid en rust kun je hier afsscheid nemen van jouw dierbare. Er is een knusse woonkamer met openhaard, woonkeuken en opbaarruimte. Je krijgt de sleutel van dit huisje zodat je zelf kunt bepalen wanneer en hoe lang je bij je dierbare wilt zijn. (foto rechts)

Opbaar locatie in Baarn met 24 uurs kamer het boshuisje in Baarn heeft een 24 uurs kamer met prachtig uitzicht voor een opbaring in het bos in Baarn

Afscheidshuis Maatkamphof in Baarn: er zijn hier 2 zelfstandige ruimtes in huiselijke sfeer waar je 24 uur toegang tot hebt. 

De herberg van Paulus  in Baarn: er zijn 2 ingerichte familiekamers beschikbaar in het centrum van Baarn.

Wij helpen je graag met jouw keuze. Er zijn nog veel meer geschikte locaties in de omgeving van Baarn. Bel ons gerust.

Kerken in Baarn

♱ Paulus Kerk

♱ Paaskerk

♱ RK Nicolaaskerk

♱ Calvijnkerk

♱ Maria Koninginkerk

♱ Christelijke Gereformeerde Adventkerk

♱ Het Witte Kerkje

♱ Alive Ministries

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor een afscheid in een kerk in Baarn.

Wij zijn gevestigd in Baarn en Soest maar wij verzorgen ook uitvaarten in de omgeving van:

Amersfoort, BlaricumBilthovenBussumBosch en DuinDe Bilt, Den Dolder, EembruggeEemdijkEemnesHilversumHooglandHooglanderveenHuizenLage VuurscheLarenLeusdenNaardenNijkerkSoesterbergZeist en het Gooi.