Voorzorg

Een frisse blik op afscheid

We vieren het leven zo vaak en zoveel we kunnen. Maar over ons afscheid denken we liever niet na. Laat staan dat we er met elkaar over praten. Terwijl dit een doodgewoon gesprek kan zijn.

Hiernumaals helpt je graag met het vastleggen van je persoonlijke en unieke uitvaartwensen. Dit kan je zelf doen met behulp van onze hier speciaal voor ontwikkelde afscheidswensen-planner, waarin we je een leidraad geven en helpen om al je wensen met betrekking tot je uitvaart voor je nabestaanden vast te leggen. Maar liever nog nodigen we jou en je geliefde graag aan de keukentafel uit. Aan de hand van 50 inspirerende kaarten praten we op een nuchtere wijze eerst over het leven en hoe je dit viert.

Na dit mooie gesprek over het leven nemen we je mee in de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van afscheid nemen. We gaan niet uit van hoe het hoort, maar van wat er kan. Er is zo veel meer mogelijk dan dat je waarschijnlijk weet. Zo mag je altijd een eigen uitvaartbegeleider kiezen, ook als je elders verzekerd bent. En weet je dat je een afscheid ook ’s avonds mag organiseren of in je eigen tuin? 

We zoeken samen naar een afscheidsvorm die precies aansluit bij hoe jij in het leven staat, waarbij we al je zintuigen prikkelen en je hart openzetten. Of het voor nu of juist voor later is, het is fijn als jouw wensen zijn vastgelegd. Want wanneer het afscheid daadwerkelijk daar is, blijkt zo’n document heel waardevol, juist voor hen die achterblijven. Het geeft je nabestaanden de mogelijkheid om jouw afscheid precies volgens jouw wens te organiseren.  Dat geeft rust en troost.

Na afloop ontvang je van ons een inspirerend moodboard en praktisch handboek ineen. Om de drie à vier jaar herinneren wij jou eraan om te checken of de inhoud nog klopt. Dit digitale document met woorden, beelden en geluid, is een naslagwerk voor jouw uitvaart. Je mag het ook gebruiken als je zelf de uitvaart regelt of daar derden voor inzet.

Je kunt na afloop van ons bezoek ook zelf aan de slag met de 50 inspirerende vragen die een frisse blik werpen op leven en dood. De basis voor een mooi gesprek tussen familie en vrienden over hoe een afscheid kan zijn.

Wil je een afspraak maken voor een frisse blik op afscheid-gesprek aan de keukentafel? Of wil je onze afscheidswensen-planner ontvangen? Bel ons gerust voor meer informatie! 

bel 0352057339 bij overlijden