De kaart

Een van de meest persoonlijke en belangrijke onderdelen van het afscheid is het laatste bericht van je geliefde: de aankondiging van het overlijden door een kaart. Daarom verdient deze kaart alle aandacht. Gezamenlijk zoeken we naar de juiste woorden en vorm in combinatie met de juiste papiersoort en kleur. Een foto of beeltenis, een quote of gedicht of zelfs een door je geliefde handgeschreven tekst voegen wij toe naar wens. Wij werken niet met standaard kaarten, maar doen een voorstel op maat. Dit passen we net zo lang aan totdat de kaart helemaal naar wens is.

Vaak is de kaart ook de uitnodiging voor het afscheid. Daarom proberen we de kaart altijd zo snel mogelijk klaar te hebben zodat je genodigden tijdig kunt informeren. Vanzelfsprekend ontvang je ook een digitale versie zodat je per mail mensen kunt bereiken. Wil je ook een advertentie in de krant? Dan zorgen wij voor de opmaak. We kunnen je bovendien helpen met berichtgeving van het overlijden op diverse sociale media.

Soms is er behoefte aan een bidprentje of een herinneringskaartje. Natuurlijk kun je ook daarvoor op ons rekenen. Net als voor het regelen van een goodiebag voor de genodigden. Met daarin iets dat herinnert aan de overledene, zoals een familierecept voor het maken van een heerlijke appeltaart of een klein flesje van het favoriete drankje van de overledene. Een persoonlijk kaartje maakt de tas helemaal af.  En wil je na het afscheid, eventueel in dezelfde stijl als de aankondiging van het afscheid, een bedankkaart maken? Dan zijn wij er nog steeds om jou te helpen.