Uitvaart Lage Vuursche

Een uitvaart verzorgen in Lage Vuursche? Wij begeleiden je graag met het regelen van een uitvaart in Lage Vuursche. Hiernumaals Afscheidszorg regelt graag samen met jou een unieke en authentieke uitvaart voor jouw geliefde in Lage Vuursche. Wij geloven in een liefdevol afscheid die aansluit op het leven van de overledene, een weerspiegeling hoe jouw geliefde in het leven heeft gestaan.

Anneke Jansen en Tamara Donkervoort van Hiernumaals afscheidszorg in Eemnes

Krijg op deze site een indruk van hoe wij, Tamara en Anneke je kunnen helpen bij het laatste afscheid. Bel gerust. 

Uitvaartverzorging in Lage Vuursche

En dan staat de wereld stil... We krijgen er verwacht of onverwachts allemaal mee te maken, afscheid nemen van een persoon die je lief is. Misschien heb jij er op dit moment mee te maken. Dan komt er veel op je af. We helpen je graag. Wat te doen bij overlijden?

Crematie of begrafenis in Lage Vuursche

Wij helpen je graag verder bij een crematie of begrafenis in Lage Vuursche. We bespreken de mogelijkheden en keuzes die er zijn om een uitvaart in Lage Vuursche te verzorgen die perfect past bij de overledene en nabestaanden. 

Een frisse blik op afscheid 

Natuurlijk kun je een afscheid regelen in een aula van een crematorium, maar je kunt ook een locatie kiezen die past bij de overledene. Bijvoorbeeld een strandtent, een molen, in je eigen achtertuin, een theater of een restaurant waar je geliefde vaak kwam. Denk ook bijvoorbeeld aan de aankleding van de locatie, die past bij de overleden. Er is hierin veel mogelijk.

Wij zijn creatieve denkers en we regelen samen met jou een passend afscheid op maat. Een mooi persoonlijk afscheid geeft troost en kracht. Het overlijden van je geliefde is zwaar, maar we gaan graag op een informele en betrokken manier met je in gesprek, want vanuit de lichtheid kun je betere besluiten nemen. Het is een enorme troost om een afscheid te kunnen regelen waar herinneringen en mooie momenten gedeeld kunnen worden die bij de overledene past. Bij een afscheid met mooie verhalen, foto’s en speeches komen de mooie herinneringen weer op de voorgrond. Een ode aan de overledene!

Wij verzorgen de uitvaart van jouw geliefde in een sfeer die past bij de overledene en op een plek die past bij het leven wat is geleefd. Hiernumaals durft buiten de gebaande paden te gaan en inspireert je graag.

Unieke uitvaartlocaties in Lage Vuursche

Er zijn mooie uitvaartlocaties in Lage Vuursche. We denken graag met je mee, bel ons gerust.

Wij zijn gevestigd in Soest en Baarn maar ook actief in de omgeving van AmersfoortHooglandEemnes, Huizen, Blaricum, Laren, Bilthoven, De Bilt, Soesterberg, Den Dolder, Bosch en DuinEembruggeZeist en Hilversum