Uitvaart Soest

Hiernumaals Afscheidszorg regelt graag samen met jou een unieke en authentieke uitvaart voor jouw geliefde in Soest. Wij geloven in een liefdevol afscheid die aansluit op het leven van de overledene, een weerspiegeling hoe jouw geliefde in het leven heeft gestaan.

Hiernumaals afscheidszorg regelt samen met jou een persoonlijke uitvaart in Soest.

Krijg op deze site een indruk van hoe wij, Tamara en Anneke je kunnen helpen bij het laatste afscheid. Bel gerust.

Een frisse blik op afscheid in Soest

Tijdens een afscheid op maat kan werkelijk alles, niets moet. Er mag en kan bij het laatste afscheid veel meer dan je denkt. Zo mag je altijd je eigen afscheidsbegeleider kiezen, ook als je elders verzekerd bent. En weet je dat een afscheid ook bij jou in de tuin mag plaatsvinden en dat je niet vervoerd hoeft te worden in een rouwauto? Wij durven buiten de gebaande paden te gaan en inspireren je graag bij alle mogelijkheden.

Wij geloven in een authentiek afscheid: ieder mens staat immers anders in het leven en verschilt daardoor in doen en laten. Onze karakters, emoties, ambities, levenservaringen, passies en wensen zijn uniek. Daarbij past voor iedereen een ander afscheid, kloppend bij het leven dat geleefd is.

Unieke uitvaartlocaties in Soest

Wij werken graag samen met diverse ondernemers in Soest. We hebben goede contacten met verschillende cateraars, bloemisten en restaurants. Voor een crematie of begrafenis zijn er ook bijzondere locaties in Soest waar een liefdevol afscheid gehouden kan worden. Hieronder vind je een paar mogelijkheden in Soest. Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden in de plaatsen rondom Soest.

❥ Een afscheidslocatie buiten in de natuur of onder een tent, zoals bij Cabrio openluchttheater in Soest.

een uitvaart in openluchttheater Cabrio in Soest door Hiernumaals

❥ De Leilinden is een prachtig informele locatie in een landelijke en sfeervolle omgeving. Het is rustig gelegen in de polder van Soest, op de grens van Amersfoort.

Een uitvaart bij de Leilinden in Soest is ook mogelijk door Hiernumaals De Leilinden in Soest is een mooie locatie voor een uitvaart

❥ De Molenaarskamer in de Korenmolen de Windhond is een bijzondere locatie vlakbij de begraafplaats Veldweg in Soest.

De Molen in Soest voor een uitvaart

❥ Buurthuis de Willemien / Rank in Soest heeft een prachtige ruimte met geweldige akoestiek.

De Willemien in Soest is een mooie locatie voor een uitvaart De Willemien is een mooie locatie voor een uitvaart in Soest

Stayokay in Soest is een design hostel en ligt op een ruim bosrijk terrein nabij de Soesterduinen.

Stayokay in Soest is in zijn geheel af te huren voor een uitvaart Stayokay in Soest voor een informeel afscheid in Soest

❥ Boerderij het Gagelgat is een prachtig monumentaal museumboerderij en een onderdeel van Stichting De Paardenkamp, het rusthuis voor oude paarden.

Boerderij het Gagelgat in Soest voor een uitvaart Een uitvaart in boerderij Gagelgat in Soest is ook mogelijk

Theehuis Het Oude Paard in Soest: een prachtige gerenoveerde boerderij.

De tuin van het Theehuis de oude paard is ook prachtig voor een mooi afscheid

DLC Cafe in Soest is gevestigd in het rijksmonument van station Soestdijk, wat vroeger de Koninklijke wachtkamer was van Koningin Emma.

DLC Stationnetje in Soestdijk is perfect voor een uitvaart Vier het leven in DLC Cafe voor een mooie uitvaart in Soest

Wij zijn gevestigd in Baarn en Soest maar wij verzorgen ook uitvaarten in de omgeving van:

Amersfoort, Blaricum, Bilthoven, BussumBosch en DuinDe Bilt, Den Dolder, Eembrugge, EemdijkEemnes, Hilversum, Hoogland, HooglanderveenHuizenLage Vuursche, Laren, Leusden, NaardenNijkerkSoesterberg, Zeist en het Gooi.