Uitvaart Baarn

Hiernumaals Afscheidszorg regelt graag samen met jou een unieke en authentieke uitvaart voor jouw geliefde in Baarn. Wij geloven in een liefdevol afscheid die aansluit op het leven van de overledene, een weerspiegeling hoe jouw geliefde in het leven heeft gestaan.

laat je uitvaart regelen door Anneke Jansen en Tamara Donkervoort van Hiernumaals Afscheidszorg in Baarn

Krijg op deze site een indruk van hoe wij, Tamara en Anneke je kunnen helpen bij het laatste afscheid. Bel gerust.

Een frisse blik op afscheid 

Natuurlijk kun je een afscheid regelen in een aula van een crematorium, maar je kunt ook een locatie kiezen die past bij de overledene. Bijvoorbeeld een strandtent, een molen, in je eigen achtertuin, een theater of een restaurant waar je geliefde vaak kwam. Denk ook bijvoorbeeld aan de aankleding van de locatie, die past bij de overleden. Er is hierin veel mogelijk.

Wij, Anneke en Tamara, zijn creatieve denkers en we regelen samen met jou een passend afscheid op maat. Een mooi persoonlijk afscheid geeft troost en kracht. Het overlijden van je geliefde is zwaar, maar we gaan graag op een informele en betrokken manier met je in gesprek, want vanuit de lichtheid kun je betere besluiten nemen. Het is een enorme troost om een afscheid te kunnen regelen waar herinneringen en mooie momenten gedeeld kunnen worden die bij de overledene past. Bij een afscheid met mooie verhalen, foto’s en speeches komen de mooie herinneringen weer op de voorgrond. Een ode aan de overledene!

Wij verzorgen de uitvaart van jouw geliefde in een sfeer die past bij de overledene en op een plek die past bij het leven wat is geleefd. Hiernumaals durft buiten de gebaande paden te gaan en inspireert je graag in alle keuzes.

Unieke uitvaartlocaties in Baarn

» Theater de Speeldoos Baarn: zet jouw geliefde in de spotlights in de grote theaterzaal of in het sfeervolle theatercafé met een klein podium. 

uitvaart in de speeldoos in de spotlights in Baarn Een uitvaart in het theater de Speeldoos in Baarn geregeld door Hiernumaals

» De Schaapskooi in Baarn ligt op het landgoed van Drakenburg, een mooie plek in de natuur in de bossen van Baarn. Op het terrein ligt ook 'Het Boshuisje' een 24-uurs opbaarlocatie.

Afscheid in de Schaapskooi in Baarn bij landgoed Drakenburg Afscheid in de Schaapskooi Baarn: de binnenkant

» Het witte kerkje in Baarn: een prachtig historisch kerkje van Vrijzinnig Baarn. De akoestiek is zeer geschikt voor live muziek bij een afscheid. De locatie is zeer sfeervol. De kerk heeft een half ingebouwde toren. Het kerkje staat in een woonwijk vlakbij het centrum van Baarn.

Witte kerkje in Baarn voor een mooi afscheid Het witte kerkje in Baarn ziet er binnen zo uit, voor een uitvaart is dit super mooi

» Kasteel Groeneveld is een monument van Staatsbosbeheer. Een prachtige plek voor een uitvaart in stijl, voor kleine of grote gezelschappen. 

Kasteel Groeneveld voor een uitvaart in Baarn is een mooie locatie Kasteel Groeneveld in Baarn is mooi voor een afscheid, hier zie je een zaal.

» Kasteel de Hooge Vuursche een prachtige locatie in de bossen van Baarn en Hilversum met uitzicht over de kasteeltuin en vijver met fontein.

uitvaart in kasteel de Hooge Vuursche in Baarn Kasteel de Hooge Vuursche voor een mooie uitvaart heeft mooie zalen

» Restaurant Vuur: in de Baarnse bossen staat een authentieke boerderij waar je een intieme uitvaart kunt regelen. Ook in het Koetshuis is een afscheid mogelijk.

Een uitvaart in Restaurant Vuur te Baarn Bij restaurant Vuur zit een Koetshuis waar je een intiem afscheid kunt houden

» Maar het kan ook in jouw eigen tuin, in het bos, in de kroeg, sportclub of in jouw lievelings restaurant. We helpen je graag met het zoeken naar een unieke locatie in de omgeving van Baarn. Er is nog veel meer mogelijk, bel ons gerust!

Opbaarlocaties in Baarn

Er zijn diverse mogelijkheden voor het opbaren in Baarn. Graag helpen we je bij deze keuze. Er is veel mogelijk. Hieronder volgen een aantal opties in Baarn. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden in de plaatsen rondom Baarn.

✯ Opbaring thuis, in een schuurtje, in de woonkamer of aparte kamer. Je kunt in alle rust en vrijheid afscheid nemen. Wij helpen je graag met de inrichting. Zelfs als je geen tuinhuisje hebt kunnen wij dit voor jou regelen via Opbaarhuisjes. 

opbaring in tuinhuisje in Baarn opbaarhuisjes worden in de tuin opgebouwd

✯ Het Boshuisje in Baarn: een prachtige plek voor een opbaring in Baarn midden in de natuur. Wat een mooie omgeving, uitkijk op de vijver waar je soms hertjes spot. Met alle schoonheid en rust kun je hier afsscheid nemen van jouw dierbare. Er is een knusse woonkamer met openhaard, woonkeuken en opbaarruimte. Je krijgt de sleutel van dit huisje zodat je zelf kunt bepalen wanneer en hoe lang je bij je dierbare wilt zijn. (foto rechts)

Opbaar locatie in Baarn met 24 uurs kamer het boshuisje in Baarn heeft een 24 uurs kamer met prachtig uitzicht voor een opbaring in het bos in Baarn

✯ Afscheidshuis Maatkamphof in Baarn: er zijn hier 2 zelfstandige ruimtes in huiselijke sfeer waar je 24 uur toegang tot hebt. 

✯ De herberg van Paulus in Baarn: er zijn 2 ingerichte familiekamers beschikbaar in het centrum van Baarn.

Wij helpen je graag met jouw keuze. Er zijn nog veel meer geschikte locaties in de omgeving van Baarn. Bel ons gerust.

Begraafplaatsen in Baarn

✧ Nieuwe Algemene Begraafplaats in Baarn: de aula van deze nieuwe algemene begraafplaats is onlangs prachtig gerenoveerd van binnen en van buiten! 

Nieuwe Algemene begraafplaats voor begraven in Baarn NA begraafplaats in Baarn voor een begrafenis

✧ De Oude Algemene Begraafplaats in Baarn: dit is een voormalige begraafplaats en sinds 2007 een gemeentelijk monument. De ingang is bij de Berkenweg. 

oude begraafplaats in Baarn is niet meer in gebruik voor een uitvaart Grafsteen oude begraafplaats in Baarn

✧ Het Rooms-Katholieke Kerkhof van de H.Nicolaas parochie in de Kerkstraat in Baarn: deze begraafplaats in ongeveer in 1829 aangelegd, toen het begraven in kerken werd verboden.

Roomskatholieke begraafplaats in Baarn voor een uitvaart

Kerken in Baarn

♱ Paulus Kerk

♱ Paaskerk

♱ RK Nicolaaskerk

♱ Calvijnkerk

♱ Maria Koninginkerk

♱ Christelijke Gereformeerde Adventkerk

♱ Het Witte Kerkje

♱ Alive Ministries

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor een afscheid in een kerk in Baarn.

Wij zijn gevestigd in Baarn en Soest maar wij verzorgen ook uitvaarten in de omgeving van:

Amersfoort, Blaricum, Bilthoven, BussumBosch en DuinDe Bilt, Den Dolder, Eembrugge, EemdijkEemnes, Hilversum, Hoogland, HooglanderveenHuizenLage Vuursche, Laren, Leusden, NaardenNijkerkSoesterberg, Zeist en het Gooi.

Krijg op deze site een indruk van hoe wij, Tamara en Anneke je kunnen helpen bij het laatste afscheid. Bel gerust.