296 woorden
2 minuten leestijd

Panter, Kever, Eend of Snoek?

Panter, Kever, Eend of Snoek?

Iedereen kent de klassieke zwarte of grijze rouwauto’s. Maar er zijn zoveel meer keuzes voor het vervoer van je geliefde op de laatste rit. Weet je bijvoorbeeld dat je ook je eigen auto mag gebruiken voor het vervoer? Zolang de kist erin past, is iedere auto toegestaan. En dat past vaker dan je zou denken; onlangs is een familielid vervoerd in zijn eigen Citroen 2cv, beter bekend als ‘Eend’. De zoon reed zijn vader zelf naar de afscheidslocatie, een unieke laatste rit samen.

Als je dierbare fervent motorrijder was, zou een motor met zijspan een mogelijkheid kunnen zijn. Er zijn diverse motoren, waaronder Harley Davidsons beschikbaar als rouwvervoer. Maar ook een caravan voor de fervente kampeerder en bakfiets kunnen worden ingezet. En wat dacht je van een panterauto, een heuse uitvaartbus, een Amerikaanse truck, een rouwkoe of een platte kar…niets is te gek als laatste vervoer voor je geliefde.

Sinds afgelopen week is er zelfs een rouwauto beschikbaar waarop kinderen (of volwassenen) met krijt kunnen tekenen en schrijven om zo letterlijk herinneringen in te kleuren. Een prachtige toevoeging.

Hiernumaals afscheidszorg kan alle soorten rouwvervoer voor je verzorgen, van klassiek tot modern. We hebben contacten met diverse eigenaren van Oldtimers, zoals bijvoorbeeld de Volvo Duet, de Snoek, een Kever, een Land Rover en diverse kleuren Volkswagenbusjes, Maar we beschikken ook over traditioneel staatsievervoer. We helpen je graag met het maken van een keuze die goed bij je past.

We zetten graag samen met jou en de nabestaanden een mooie route uit en rijden in de auto van je keuze langs plekken die zo dierbaar zijn voor de laatste reis. Zo wordt het een afscheid met een unieke, persoonlijke en liefdevolle invulling die volledig eer doet aan wie de persoon bij leven was.

Nieuwsoverzicht