396 woorden
2 minuten leestijd

Nieuwe website live!

Eindelijk staat onze nieuwe website live!

Krijg op www.numaals.nl een indruk van hoe wij, Jacqueline en Tamara, je kunnen helpen bij het laatste afscheid. Dat kan ook een voorbereiding op jouw eigen afscheid zijn. We staan met liefde naast je, werken met aandacht en passie en zijn oprecht geïnteresseerd. Samen zijn wij een sterk en creatief duo dat dag en nacht klaar staat om een afscheid zo vorm te geven dat het recht doet aan het leven dat geleefd is.

Wij geloven in een authentiek afscheid: ieder mens staat immers anders in het leven en verschilt daardoor in doen en in laten. Onze karakters, emoties, ambities, levenservaringen, passies en wensen zijn uniek. Daarbij past voor iedereen een ander afscheid, kloppend bij het leven dat geleefd is.

Hoe zou het feest van je leven eruitzien als je dit voor jezelf (of je geliefde) zou organiseren? Zo’n feest waar alles tot in de kleinste puntjes klopt: de gasten, jouw lievelingseten, de heerlijkste drankjes, jouw favoriete muziek. Met jou als middelpunt. Op welke locatie zou je dit feest vieren?

We vermoeden niet in de aula van een begraafplaats of crematorium…toch vinden veel vieringen van het leven daar nog steeds in de aula plaats.

Mocht ik heengaan

Ergens

Treur dan niet om mij

Maar proost op het leven

En treur niet om mij

Net als Diggy Dex vinden wij dat een uitvaart de liefde voor het leven van de overledene mag weerspiegelen. Tijdens een afscheid op maat kan werkelijk alles, niets moet. Er mag en kan bij het laatste afscheid veel meer dan je denkt. Zo mag je altijd je eigen afscheidsbegeleider kiezen, ook als je elders verzekerd bent. En weet je dat een afscheid ook bij jou in de tuin of in huis mag plaatsvinden? Of in een theater, clubhuis of op een boot? Of in jullie favoriete restaurant of stamkroeg? En dat je niet vervoerd hoeft te worden in een rouwauto, maar dat bijna elk vorm van vervoer mogelijk is, zelfs je eigen auto.

Zo wordt het een afscheid met een unieke, persoonlijke en liefdevolle invulling die volledig eer doet aan wie de persoon bij leven was. Een afscheid met een lach en een traan, die nabestaanden liefde en kracht geeft voor de toekomst. Een afscheid waar men op terugkijkt en waarvan men kan zeggen dat het goed was zo.

We zijn er graag voor je,

Jacqueline en Tamara

Nieuwsoverzicht